Före köpet

Här får du hjälp före köpet av din titanring

Leveranstid titanringar

Den aktuella leveranstiden återfinner du på förstasidan, på varje vara samt i kundvagnen när du lagt din vara där. Det är oftast kortare leveranstid för släta ringar än för övriga ringar.

Leveranstid övriga smycken

Leveranstiden finns även den angiven på förstasidan men även direkt vid respektive vara. Här har vi snabb leveranstid då vi har dessa smycken i lager.
Om du beställer smycken/ringar med olika leveransdatum så skickar vi din order vid det längsta leveransdatumet.

VIKTIGAST! Mät din ringstorlek

I menyn under Läs mer hittar du Ringstorlek. Här kan du läsa om hur du mäter din storlek samt eventuellt beställer ett ringmått från oss.
Det kan inte nog upprepas hur viktigt det är att du mäter din ringstorlek med ungefär samma bredd på ringen samt att ringen har plan insida. Extra viktigt om du beställer en bred ring.

Gravyr & text

Vi skiljer på gravyr i ringar och text på utsidan. Gravyren inuti ringarna är ristad med en diamantspets medan texten på utsidan är djupt slagen för hand och går inte att slita bort.

Välj yta

Du bör även bekanta dig med vilka ytor som vi erbjuder. Det står angivet vid respektive vara vilka yta du kan välja. Du hittar även info om de olika ytorna på sidan: Hållfasthet & yta