Garantier

Garantier

Titanringarna

Vi ger dej hela 5 års garanti på ringen. Gäller mot sprickor eller andra defekter i ringens material. Titan är ett hårt material men även titan repas lätt om det kommer i kontakt med något som är hårdare än titan. Därför gäller inte garantin mot repor på ytan av ringen.

Diamanterna i titanringarna

Vi ger dej 5 års garanti på steninfattningarna. Vi garanterar att stenarna ej lossnar ur sina infattningar på 5 år. Garantin gäller ej om stenen krossas, skadas eller får en spricka pga. ovarsamt handhavande. Kvalitetsgaranti bifogas när du köper en ring med diamanter. Garantin gäller även för de örhängen och hängsmycken där vi infattat diamanter. Garantin gäller dock ej om ringen och fattningarna utsatts för kraftigt våld.

Förlängning av garantin

Du har möjlighet att förlänga garantin ytterligare med 3 år efter det att den första 5-års garantitiden gått ut. Sänd oss ringen/-arna så att vi kan se över fattningarna och att stenarna sitter säkert. Denna kontroll är gratis, du betalar endast för rekommenderad frakt. Om du olyckligtvis skadat någon infattning får du ett kostnadsförslag på hur vi kan åtgärda fattningen så att vi kan förlänga garantitiden med 3 år.
Denna 3-års förlängning kan du upprepa hur många gånger som helst.
Skicka alltid som värdepost eller rekommenderad post när du sänder ringar till oss.

Övriga smycken

Här gäller ej vår 5-års garanti. Vissa smycken har oäkta stenar och några har limmade stenar. Här gäller vanlig 1-års garanti.

Trygg e-handel

Vi är certifierade enligt kraven för Certifierad e-handel. Detta gör att du tryggt kan handla hos oss i förvissningen om att vi behandlar dej och din order på bästa möjliga sätt.

Certifierad-e-handel

 

Läs mer på: konsumentverkets hemsida